Inför Lira BK – Parkalompolo IK

Idag åker Starka Parka ner till Luleå för att möta Lira BK. Senast vi möttes var på Lombia IP i en direkt avgörande match om vilket lag som skulle hålla sig kvar i division 4. Den matchen vann vi med 2-1 och Lira hamnade under nedflyttningsstrecket. Vi kom sedan att tacka nej till division fyra och Lira fick platsen istället.

Många kommer dock ihåg bortamatchen samma år, då Lira gör fem mål på tio minuter en bit in i andra halvleken. Om jag minns rätt så kom i alla fall fyra av målen till på hörnor..

Till dagens match har vi (som vanligt) ett par starka kort borta men det betyder att andra får chansen istället. Vi kommer från en tung förlust då vi tappade poäng mot Övertorneå på Palovallen. Snart måste poängen börja trilla in för att hoppet om nytt kontrakt skall fortsätta att leva.

Vi hoppas att våra supportrar i Luleåtrakten tar sig till Porsö IP ikväll! Matchstart 2000.

Publicerad: 2018-06-26 15:44