Inför Pålänge GIF – Parkalompolo IK

Det är dags för bortamatch (igen). I och med att Hedenmatchen blev uppskjuten kommer vi enbart att ha spelat två hemmamatcher när vi går på sommaruppehåll. Trots att vi har en del spelare på frånvarolistan (David G, Aslak A, Marcus S, Adam V, Ol-Johan N, Jesper R, Remy L…) är vi tvungna att lämna några hemma. Det var längesedan vi hade så här många spelare att tillgå!

Vi möter ett Pålänge som har fyra poäng efter att ha kryssat i fyra matcher samt förlorat en. De brukar vara ett lag som försöker rulla och borta på Nyåker har vi nog inte tagit många poäng genom åren. Deras notoriske målskytt Alf-Jonathan Vikström har bara spelat de två inledande matcherna. Återstår att se om han är på planen imorgon.

Det lär nog bli mycket enklare att behandla bollen på fina Nyåker än på Åvallen i Skogså.. Vi hoppas att vi kan fortsätta med det fina försvarsspelet vi hade mot Skogså. Sedan får vi väl göra som Börje säger; ta en långboll eller två med fem minuter kvar och vinna matchen med 1-0.

Publicerad: 2018-06-09 22:38

 Detta inlägg finns i sin helhet på Parkalompolo IK hemsida https://www.laget.se/PARKA